Hur kommer du igång med oss på Matchcoach? Enkelt. Här har du ett antal fina sätt att börja resan mot att vinna fler tennismatcher.

Telefonmöte

Ett första möte på telefon för att se om vi kan arbeta tillsammans för att du ska vinna fler matcher. Boka mötet nedan så återkommer vi via e-post för att stämma av en lämplig tid.

kr10.00
Videoanalys

Vi analyserar videoinspelning av din match. Är ni fler som vill bli analyserade samtidigt (din motståndare eller medspelare in dubbel) finns rabatterade varianter när du klickar på boka.

kr400.00

Passa på! Tennishallar med SportEye videokameror
Danderyd TK, Järfälla TK, Gustavsberg TK, Solna TK, Stockholm Tennishall, Uppsala TK, USIF, Åkersberga TK, Örebro TK.
https://www.sporteye.se/bestall-video/
Beställer du via SportEye får du 45:- rabatt på analysen hos oss. Använd koden SportEye när bokar analysen ovan.

Exklusivt träningsprogram

Efter att ha analyserat dig kan vi ge dig ett exklusivt träningsprogram. Baserat på vad du behöver träna på för att vinna fler matcher. Programmet är baserat på att du genomför 10 träningstillfällen. Antingen med oss eller någon annan.

kr700.00

Exempel på exklusivt träningsprogram
Exempel på träningsprogram. Ge oss dina uppgifter nedan så skickar vi automatiskt en exempel på ett träningsprogram med en av våra spelare.


Träning 10 gånger med exklusivt träningsprogram

Vi räknar med att tio träningar à 1 timme kan ge dig styrkan och modet att förändra och förädla din tennis till att vinna mer.

matchcoach
Obs! Minst 2 spelare per session. Max 4 spelare. Bokar du så hittar vi relativt snabbt minst en spelare som passar med dig.
Hitta vi ingen så får du självklart pengarna tillbaka. Avbokning och återbud mindre än en vecka innan debiteras med 50%.

kr5,000.00