Hur kommer du igång med oss på Matchcoach? Nedan har vi försökt göra det så enkelt som möjligt för dig att beställa. Kika på det paket som passar dig bäst, klicka på beställ och skriv in dina kontaktuppgifter i beställningsmejlet som poppar upp så hörs vi!

Första mötet och samtalet 0:-
Vi erbjuder ett första möte och samtal helt kostnadsfritt. Du behöver inte köpa något. Vi vill veta allt om din tennis, dina mål och vad du vill förbättra.
>>Beställ<<

Första matchen 500:-
Vi kommer och analyserar din match. Oavsett hur lång den är. Efteråt går vi igenom det som var positivt i matchen och som du eller vi tillsammans kan bygga ifrån.
>>Beställ<<

NYTT! Videoanalys 400:-
Ni filmar. Vi analyserar. Ni spelar in minst 4 game i varje set. Två servegame och två mottagargame. Skickar det till oss via WeTransfer eller Sprend. Vi lägger upp det olistat (ej sökbart) på vår YouTube-kanal och skickar en analys tillbaka inom 48 timmar. Videolänken kan du sedan dela med klubben och er tränare. Se exempel på vinkel och kvalitet från mobilfilm.
>>Beställ<<

10 timmar match 3000:-
Fungerar som ett slags klippkort där antalet matcher beror på hur långa matcherna blir. Prisvärt paket där timpriset aldrig blir högre än 300:-
>>Beställ<<

Nytt! Videoanalys med SportEye 300 :-
Tillsammans med företaget SportEye vars kameror finns i Danderyd TK, Åkersberga TK, Stockholm Tennishall och Örebro TK erbjuder vi en analys av matcher från SportEye-systemet till rabatterat pris.
>>Beställ<<

Nytt! Matchanalys 499:-
Våra intensiva teori- och matchpass är uppskattade av de som vill utveckla sitt taktiska kunnande i matcher. Ingår; bana, bollar, teori, match, videoinspelning och analys samt coachning på plats. (Detta är f ö samma upplägg som det vi kallar för “Lördagsmys med analys” – men vill nu bredda det till andra dagar också.)
>>Beställ<<

1 match i taget 700:-
En match i taget när du vill fortsätta efter den första matchen men inte vill boka upp dig på 10 timmar med en gång.
>>Beställ<<

1 timme matchträning + 1 match 1200:-
Vi spelar match enskilt eller i grupp på en tid vi hittar gemensamt. Efteråt går vi igenom viktiga delar ur träningen. Därefter följer vi upp med din match.
>>Beställ<<

2 timmar matchträning + 1 match 1600:-
Vi spelar 1 timme matchträning enskilt eller i grupp på en tid vi hittar gemensamt. Efteråt går vi igenom viktiga delar ur träningen. Därefter följer vi med dig på en match. Och slutligen följer vi upp med 1 extra timmes matchträning, enskilt eller i grupp, där vi plockar godbitarna från det vi vill förbättra efter matchen.
>>Beställ<<

Vad ingår i en analys? Vi tittar på allt som rör taktik, strategi, energi och beteende. Vi tittar inte på hur spelaren tekniskt slår en forehand, serve, volley eller backhand. Vi ser istället på var bollarna slås och hur spelaren följer upp samt bygger upp en boll så att det ger poäng. Om det var ett snyggt slag eller inte, det struntar vi i där och då. Vi vill att våra kunder ska vinna fler tennismatcher. Inget annat.

Saknar du något?