Här är några av våra uppdragsgivares recensioner av oss och våra tjänster:

Tobias Rickardsson

Genom ett gediget tennisintresse, erfarenhet och nytänk bidrar Matchcoach till spelarens utveckling på det taktiska planet. Vår dotter har bl a provat den innovativa tjänsten videoanalys och fått konkreta tips för att höja sitt spel och utveckla en mer genomtänkt spelstrategi. Detta är verkligen något som fler juniorer borde prova som ett komplement till sin teknikträning. 

Katarina Fredén

Tack för bra hjälp! Matchcoach såg till att jag fick utmana en motståndare, gjorde videoanalys och coachade efter matchen till oss båda. Bra input och riktigt bra att se sig själv spela match 🙂

Jens Beck-Friis

Matchcoach hjälpte mig med taktik i KM. De gav mig en konkret matchplan baserat på motstånd, övade matchmoment och gav bra feedback efter matcherna.

Camilla Eltell

Tack för bra coachning efter match!
Efter att ha spelat en del dubbelmatcher genom åren var det dags för min första singelmatch – något helt annat. Väldigt konkret analys av spelsätt och planerad eller oplanerad taktik. Videoanalysen talar direkt till förbättringsviljan.

Terje Hogstrand

Tack för en givande lördags em m bra tips som kommer bra till pass inför kommande inomhussäsong!  Spelade mer uthålligt å fick en vinst ikväll mot en spelare jag förlorade mot för 5 år sedan! 

András Szomor

Tack för lärorika 2 timmar, jättenyttigt att få tips på hur man kan variera spel och position i banan! Jag är gärna med igen om tillfälle ges!

Erika Ekroos

Jag kan varmt rekommendera Matchcoachen!
Teknik och taktik instruktioner samt film på dig under matchspel!
Helt galet bra!


Recensera oss gärna på Google. Klicka här!